Om oss

Oslo Brannvesens Musikkorps


Oslo Brannvesens Musikkorps er etatskorps for Oslo brann- og redningsetat. Korpset har "militær" janitsjarbesetning og har for tiden 34 aktive medlemmer.

OBM ønsker seg OBO og Fagott for å få et optimalt lydbilde.

Nåværende dirigent er Dagfinn Grønneberg, Dagfinn er utdannet musiker og dirigent med omfattende relevant videreutdanning og erfaring. Han har master degree fra Norges mukkhøgskole, utdannelse fra Veitvedt musikkonservatorium og utdannelse fra universitetet i California Los Angeles. Dagfinn har også utgitt en håndbok for messingblåsere i samarbeid med to medforfattere i mars 1979. Som musiker har Dagfinn erfaring fra Stavanger symfoniorkester og Sandnes symfoniorkester. I tillegg til dette  har han jobbet som musikklærer ved Lørenskog musikkskole og i Sandnes kommune. Dagfinn har vært fungerende dirigent/musikalsk leder for Oslo brannvesens musikkorps i perioden august 2018 og ble fast ansatt i mai 2019..

Vårt motto er: Det skal være hyggelig å gå på øvelse!

Korpset er medlem av Norges musikkorps forbund.

Oslo brannvesens musikkorps har ett bredt musikalsk reportoar. Ett unikt notearkiv, arvet av Leif Nagel vår faste dirigent gjennom 40 år, gir oss mange muligheter. Vi spiller selvfølgelig også nyere musikk.
Korpset ønsker større rekruttering fra etaten og Oslo kommune, men vi tar også inn medlemmer som ikke har annen tilknytning en at de har spilleglede og lyst til å spille i korpset vårt.
Søk
Driftes av Styreportalen AS